5 Cara Ngiyatake Proses Tanpa Nggawe Kreativitas

Pemasar lan kreatif bisa nggawe skittish nalika proses proses nerangake. Iki ora bakal kaget. Pungkasan, kita nyewa supaya bisa asli, imajinatif, lan uga ora konvensional. Kita pengin dheweke mikir kanthi bebas, supaya bisa lolos, lan nggawe merek inovatif sing misuwur ing pasar sing rame. Kita ora bisa noleh lan ngarepake kreatifitas supaya dadi pengikut aturan sing berorientasi banget

Figma: Desain, Prototipe, lan Kolaborasi Across Enterprise

Sawetara wulan kepungkur, aku wis ngrewangi ngembangake lan nggabungake conto WordPress sing disesuaikan banget kanggo klien. Cukup keseimbangan gaya, ndawakake WordPress liwat kolom khusus, jinis postingan kustom, kerangka desain, tema bocah, lan plugin khusus. Sisih sing angel yaiku aku nindakake saka mockup sederhana saka platform prototipe eksklusif. Nalika dadi platform solid kanggo visualisasi lan desain, ora gampang diterjemahake menyang HTML5 lan CSS3.

InVision: Prototyping, Kolaborasi lan Alur Kerja

Bubar, aku nampa email kanthi tautan ing sisih ndhuwur sing ujar manawa wong-wong lagi ngrancang email anyar lan pengin menehi saran. Aku ngeklik link kasebut lan prototipe bisa diakses kanthi umum babagan desain email anyar dening perusahaan. Nalika aku mindai kaca kasebut, ana hotspot nomer (lingkaran abang) sing bisa diklik lan umpan balik sing spesifik banget diwenehake dening wong-wong sing ngunjungi kaca kasebut. Aku ngeklik

BugHerd: Point, Klik lan Kolaborasi ing Web

Mangkene permata kanggo sampeyan ... kepiye yen sampeyan bisa nggabungake sistem manajemen proyek karo anotasi ing layar supaya luwih gampang nglaporake masalah lan ngrampungake tugas ing web? Ora nuduhake screenshot, kepengin weruh babagan versi browser, utawa nyoba ngrampungake masalah sing diterangake dening wong sing dudu teknis sampeyan. Apa yen sampeyan mung mbukak aplikasi browser, tuding, klik lan laporake masalah karo situs sampeyan langsung menyang tim web utawa