Praktik Paling Apik kanggo Formulir Nganyari Pos lan Status

Aku ora yakin yen bakal nelpon infographic iki Cara Nggawe Tulisan sing Sampurna; Nanging, iki nduweni klarifikasi babagan praktik paling apik sing bisa digunakake kanggo nganyari blog, video lan status sosial kanthi online. Iki minangka nomer papat nomer infographic sing populer - lan ditambahake ing blogging lan video. Pemanfaatan citra, ajakan-ajeg, promosi sosial lan tagar minangka saran sing apik lan asring diabaikan amarga para pemasar mung kerja nyiarake kontene. Aku

Blog-Tipping: Lendo.org

Matur suwun karo André kanggo panjaluk tip pisanan nganggo basa liya! Lendo.org (diterjemahake: Maca) minangka blog saka Brasil babagan kajian buku, analisis sastra, teori akademik sastra, basa, karya, puisi lan liya-liyane! Thanks kanggo Google Translate, aku sejatine bisa maca kiriman lan mriksa situs iki. André minangka blogger sing apik banget lan sampeyan bisa ngerti nalika nulis, dheweke nindakake kanggo nuduhake semangat karo pamirsa.