Dhaptar Priksa Bangunan lan Pemasaran Aplikasi Ponsel Sampeyan

Pangguna aplikasi seluler asring banget melu, maca pirang-pirang artikel, ngrungokake podcast, ndeleng video, lan sesambungan karo pangguna liyane. Ora gampang nggawe pengalaman seluler sing bisa digunakake! Dhaptar Priksa 10-Langkah Kanggo Mbangun & Masar Aplikasi sing Sukses rinci babagan tumindak sing dibutuhake - langkah demi langkah saka konsep aplikasi kanggo diluncurake - kanggo mbantu aplikasi supaya bisa nggunakake potensi lengkap. Dadi model bisnis kanggo pangembang lan pengarep-arep kreatif, infographic digawe

App Press: Desainer Aplikasi Seluler kanggo Desainer

App Press dikembangake kanggo ngatasi kesenjangan pengetahuan ing antarane desainer grafis lan pangembang. Minangka desainer, pangadeg Grant Glas pengin nggawe kode aplikasi kanthi gratis. Minangka pangembang, Kevin Smith nulis solusine. Dheweke nggawe 32 aplikasi sing nggunakake versi awal App Press lan wiwit diluncurake, 3,000+ pangguna nggawe aplikasi ing platform. App Press digawe kaya Photoshop lan fungsine kaya Keynote. Iki ngidini desainer apa wae bisa mlumpat

Ngrancang Aplikasi Seluler sing Sampurna

Ing acara radio sabanjure, kita bakal ngrembug aplikasi Starbucks Mobile sing entuk Penghargaan Marketer Seluler Tahun 2012. Miturut pendapatku, pancen aplikasi seluler sing apik sing nggawe jurang pemasaran antarane tuku online lan ing toko. Fitur sing nggawe aplikasi dadi sukses Guna - aplikasi duwe garis navigasi utama ing sisih ngisor uga layar ngarep sing kanthi jelas nampilake bagean saka aplikasi adhedhasar