Pemasaran Seluler: Deleng Potensi Sejati Kanthi Conto Iki

Pemasaran seluler - bisa uga sampeyan wis krungu, nanging bisa uga saiki lagi wae ngobong mburi. Apamaneh, ana macem-macem saluran sing kasedhiya kanggo bisnis, apa pemasaran seluler ora bisa dianggep? Mesthi - sampeyan bisa musatake 33% wong sing ora nggunakake piranti seluler. Panganggone piranti seluler global dikarepake bakal tuwuh dadi 67% ing taun 2019, lan kita lagi wae

Aprimo lan ADAM: Manajemen Aset Digital kanggo Perjalanan Pelanggan

Aprimo, platform operasi pemasaran, ngumumake tambahan piranti lunak ADAM Digital Asset Management kanggo penawaran adhedhasar awan. Platform kasebut wis diakoni minangka pimpinan The Forrester Wave ™: Digital Asset Management For Customer Experience, Q3 2016, nyediakake ing ngisor iki: Integrasi ekosistem mulus liwat Framework Integrasi Aprimo - Merek bisa entuk visibilitas sing luwih apik lan luwih mulus nyambung menyang ekosistem pemasaran kanthi keuntungan tambahan saka kerangka kerja integrasi Aprimo sing mbukak lan fleksibel ing méga. Konvergensi Pemasaran

Apa Omni-Channel? Kepiye Pengaruh Eceran ing Musim Liburan iki?

Nenem taun kepungkur, tantangan pemasaran online paling gedhe yaiku kemampuan nggabungake, nyelarasake, lan banjur ngontrol olahpesen ing saben saluran. Nalika saluran anyar muncul lan nambah popularitas, para pemasar nambah akeh batch lan luwih akeh jeblugan kanggo jadwal produksi. Asil (sing isih umum), ana akeh tumpukan pariwara lan pesen penjualan sing nyebabake saben tenggorokan prospek. Reaksi mundur terus - karo konsumen sing ora gelem langganan lan ndhelikake saka perusahaan sing ana

Wawasan sing apik babagan Kepiye Intelijen Berbasis Lokasi Ngewangi Pemasaran Mobil

Sawetara taun kepungkur, aku melu latihan kanthi rekomendasi saka kancaku Doug Theis babagan jaringan. Doug minangka jaringan sing paling apik sing aku kenal, mula aku ngerti yen bakal lunas ... lan bisa uga. Sing dakkerteni yaiku akeh wong sing salah nggawe nilai ing sambungan langsung, tinimbang sambungan ora langsung. Contone, aku bisa metu lan nyoba ketemu karo kabeh perusahaan teknologi pemasaran kanggo ndeleng manawa dheweke ngerti

Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku

Kesalahan Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2013

Karyawan nakal, tweets sing dijadwalake, akun sing diretas, hacking warta babagan acara tragis, ora duwe rasa ras, lan tagihan sing dibajak ... dadi taun sing nyenengake amarga kesalahan media sosial. Perusahaan sing nandhang bencana PR kasebut kalebu gedhe lan cilik… nanging penting kanggo nambah manawa kabeh kesalahan media sosial bisa dibalekake. Aku pancen ora ngerti kedadeyan tartamtu sing dawane pengaruh terus ing perusahaan dadi pemasar perusahaan, sanajan isin, ora wedi wedi karo akibat sing terus-terusan.