Ngrancang Organisasi Pemasaran Optimal.

Ing pacelathon karo kancaku lan kanca kolega, Joe Chernov, VP Marketing ing Kinvey, kita lagi ijolan sawetara pitakon paling umum sing ditampa ing tim lan saka kanca ing industri. Yen Joe dadi pemasar konten taun iki, sampeyan ora bakal kaget ngerti yen salah sawijining pitakon sing paling ditakokake yaiku: Kepiye cara miwiti program pemasaran konten sing sukses? Pitakon nomer loro sing asring ditakokake yaiku: