DemoChimp: Otomatis Tur Sampeyan

DemoChimp saiki lagi aktif ing beta sing ditutup nanging nggoleki organisasi sing kepengin nggunakake layanan kasebut. DemoChimp nggawe demo produk, nambah tarif konversi situs web lan rasio demo-to-close sajrone proses penjualan, kabeh nalika nglumpukake analytics produk. DemoChimp kanthi otomatis ngatur demo kanggo nanggepi kabutuhan unik saben prospek, kaya salesperson ahli. Fitur lan Keuntungan DemoChimp: Ngonversi Pengunjung Liyane menyang Pemimpin - Pengunjung situs web bakal luwih asring ndhaptar

Tren Pemasaran Konten B2013B 2

Iki minangka infographic sing apik saka Salesforce babagan tren ing Pemasaran Konten saiki, sumber daya lan tantangan sing ana gandhengane - uga mupangate. Pancen lucu yen dheweke ninggalake Infographics saka jinis konten, sanajan! Sinau luwih lengkap babagan praktik paling apik pemasaran konten kanthi ebook gratis Salesforce, Cara Nggawe Rencana Pemasaran Konten Media Sosial sing Sukses. Nalika konsep merek nggawe konten kanggo nulungi pelanggan yaiku