Kranjang Blanja Pasar sing apik tenan apik tenan

Aku bali menyang panganan sing sehat lan ndeleng pariwara ing Thrive Market. Iki toko khusus online sing apik tenan ing endi pangguna bisa nyaring situs adhedhasar spesialisasi sing ana ing suket, bebas pewarna, paleo, vegan lan puluhan opsi liyane. Aku nyimpang ... nanging priksa manawa priksa lan gunakake link ing ndhuwur supaya bisa entuk barang gratis. Sawise nemokake cemilan sing sehat, aku nambah sawetara kanggo blanja

Praktik Kaca Checkout Praktik Paling Apik

Pangoptimal Situs Web Visual nggunakake data saka luwih saka 150 panggunaan studi kasus kanggo nggawe infographic iki sing nuduhake elemen kunci menyang kaca checkout sing sukses. Intine infographic ora nyedhiyakake dhaptar priksa kanggo rampung; yaiku nyedhiyakake dhaptar priksa kanggo nyoba lan ngoptimalake. 68% kabeh pengunjung e-commerce ninggali grafik belanja kanthi 63% saka $ 4 triliun kasebut bisa didol. Infographic mbukak papat elemen kanggo ngrancang kaca pamriksa

Kabungahan Ngeklik

E-commerce minangka ilmu pengetahuan - nanging dudu misteri. Pengecer online paling apik wis ngresiki dalan kanggo kita kabeh kanthi ngetrapake ewonan strategi tes lan nyedhiyakake data uji coba supaya bisa dideleng lan dingerteni wong liya. Saiki, meh sepertiga saka total toko internet kanthi online. Kanggo pengecer, nomer iki mbuktekake akeh tenaga sales online. Kanggo narik kawigaten konsumen sing gegandhengan iki, pengecer kudu nggawe tuku ing situs web dadi nyenengake,

Taktik paling apik kanggo nambah Blog sampeyan

Apa blog pribadi utawa perusahaan sampeyan, iki taktik paling apik kanggo nambah pamirsa online.