Reresik Dhaptar Email: Napa Sampeyan Perlu Kabersihan Email lan Cara Pilih Layanan

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku pangirim email sing apik terus diukum karo panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir

Infographic: Pandhuan Ngatasi Masalah Masalah Kiriman Email

Nalika email mumbul bisa nyebabake akeh gangguan. Penting, supaya cepet - cepet! Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing kudu kita wiwiti yaiku entuk pangerten kabeh elemen sing ana gandhengane karo email menyang kothak mlebu ... iki kalebu kebersihan data, reputasi IP, konfigurasi DNS (SPF lan DKIM), konten, lan apa wae nglaporake ing email sampeyan minangka spam. Mangkene infographic sing nyedhiyakake

7 Alasan kanggo ngresiki Dhaptar Email lan Cara Mbusak Pelanggan

Kita lagi fokus ing pemasaran email bubar amarga pancen ndeleng akeh masalah ing industri iki. Yen eksekutif terus ngrayu sampeyan babagan dhaptar dhaptar email, sampeyan kudu nuduhake artikel iki. Kasunyatane, dhaptar email sampeyan sing luwih gedhe lan luwih gedhe, mula bisa uga efektivitas pemasaran email sampeyan. Sampeyan kudu luwih fokus ing pirang-pirang pelanggan sing aktif

Kepiye Cara Mbersihake Daftar Pelanggan Tambah CTR 183.5%

Kita biasane ngiklanake ing situs manawa ana luwih saka 75,000 pelanggan ing dhaptar email. Sejatine iku bener, kita duwe masalah pangiriman sing saya angel nalika kita lagi macet ing folder spam. Nalika 75,000 pelanggan katon apik nalika sampeyan lagi golek sponsor email, pancen elek nalika profesional email menehi ngerti yen dheweke ora entuk email amarga wis macet ing folder sampah. Titik aneh kanggo

10 Metrik Pelacakan Email Sampeyan kudu ngawasi

Nalika ndeleng kampanye email, ana sawetara metrik sing kudu fokus kanggo nambah kinerja pemasaran email kanthi sakabehe. Prilaku lan teknologi email wis suwe saya suwe - dadi manawa nganyari cara ngawasi kinerja email. Biyen, kita uga nuduhake sawetara formula ing mburi metrik email utama. Penempatan Inbox - ngindhari folder SPAM lan filter sampah kudu diawasi yen

5 Kesalahan sing Bisa Golek Email Sampeyan ing Folder Spam

Yen ana salah sawijining tugas sing terus nggawe aku ngalahake tembok, bisa dikirim email. Kita terus nambah dhaptar dhaptar email, nanging ISP konyol. Ing bisnis, siji sing kedadeyan yaiku email diuripake nalika karyawan teka lan lunga. Kita bakal duwe pelanggan terus berinteraksi nganti pirang-pirang wulan banjur - poof - mumbul email. Utawa sing luwih ala, dheweke dialihake menyang wong liya