Terminologi Desainer: Fon, File, Akronim lan Definisi Layout

Terminologi umum digunakake dening para desainer grafis lan layout kanggo web lan print.

Prediksi lan Tren Pemasaran Lokal 2020

Nalika inovasi lan konvergensi terus ing teknologi, kesempatan sing terjangkau kanggo bisnis lokal kanggo nggawe kesadaran, bisa ditemokake, lan adol online terus berkembang. Mangkene 6 tren sing dakramal bakal duweni pengaruh gedhe ing taun 2020. Google Maps Bakal Dadi Panelusuran Anyar Ing taun 2020, luwih akeh panelusur konsumen bakal diwiwiti saka Google Maps. Nyatane, ngarepake konsumen sing saya akeh bakal ngliwati telusuran Google kabeh lan nggunakake aplikasi Google ing telpon (yaiku

Apa sing diarani Webrooming? Kepiye bedane karo Pameran?

Minggu iki aku wis riset tuku peralatan audio kanggo studio kita. Aku asring mumbul saka situs manufaktur, banjur situs e-commerce khusus, toko ritel, lan Amazon. Aku dudu siji-sijine. Nyatane, 84% pembeli mriksa Amazon sadurunge blanja Apa Webrooming Webrooming - nalika pelanggan lunga menyang toko kanggo tuku sawise tuku produk kanthi online. Apa sing diarani Showrooming Showrooming - nalika pelanggan tuku online sawise nggoleki infographic

Apa sing diarani Analytics? Dhaptar Teknologi Analisis Marketing

Kadhangkala kita kudu bali menyang dhasar lan mikir tenan babagan teknologi kasebut lan kepiye cara mbantu kita. Analytics ing level paling dhasar yaiku informasi sing asil saka analisis data sing sistematis. Wis pirang-pirang taun kita wis ngrembug babagan terminologi analitik, nanging kadang-kadang luwih becik maneh. Definisi Analytics Marketing Analitik pemasaran kalebu proses lan teknologi sing ngidini para pemasar ngevaluasi sukses inisiatif pemasaran