9 Kesalahan Agawe Agawe Slowongan Situs

Situs web sing alon mengaruhi tingkat bouncing, tingkat konversi, lan uga rangking mesin telusuran sampeyan. Jarene, aku kaget karo pirang-pirang situs sing isih alon banget. Adam nuduhake situs saiki sing dadi host ing GoDaddy sing butuh luwih saka 10 detik kanggo dimuat. Wong miskin mikir yen ngirit pirang-pirang dolar ing hosting ... malah bakal ilang akeh dhuwit amarga calon klien wis mbayar jaminan. Kita wis akeh maca