Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Panyebaran Warta Ora Strategi Ala - Kajaba Pecandu

Sawise kaget lan sedhih awal nalika ana warta yen selebriti nggawe tragis nyawane minggu iki, aku wiwit mikir apa sing bakal ditulis kanthi online. Aku malah nganyari saluran sosial sing dadi rasa wedi yen merek bakal nyoba nggawe berita menyang sawetara artikel kanthi tujuan supaya luwih akeh lalu lintas (lan dhuwit) menyang merek. Aku ngarep-arep ora bakal kedadeyan ... nanging sawetara menit mengko

24 Tips Pro Pemasaran Inbound kanggo Pemasaran Konten E-niaga

Wong-wong ing ReferralCandy wis rampung maneh kanthi saran pemasaran inbound sing apik kanggo pemasaran konten e-commerce ing infographic. Aku seneng format iki sing digawe… dhaptar priksa sing apik banget lan format sing ngidini para pemasar bisa mindhai lan njupuk sawetara strategi sing apik uga saran saka sawetara profesional industri paling apik ing kene. Mangkene 24 Tips Juicy kanggo Pemasaran Konten E-niaga saka Pemasaran Inbound

LinkedIn: 25 Ahli Media Sosial Top sing kudu diikuti

Jason Miller bubar ngirim ing media sosial yen dheweke rumangsa wis nglairake nalika kreasi paling anyar pungkasane diterbitake. Ora diraguhi, dheweke bangga karo bayi iki! Pandhuan Marketer sing Canggih kanggo LinkedIn apik banget… kreatif, warna, lan akeh saran saka profesional pemasaran sing beda-beda, macem-macem kasus panggunaan, lan ton sumber daya. Yen sampeyan durung ndownload - unduh lan gunakake minangka dhaptar priksa cara sampeyan nggunakake