Metrik Pirate: Analytics sing Bisa Ditindakake kanggo Lengganan

Kita urip ing jaman sing saya gampang lan gampang nggawe solusi sampeyan dhewe. Akeh alat tradisional ing Internet dibangun ing jaman sing beda - ing endi SEO, pemasaran konten, media sosial, ajax, lan liya-liyane. Nanging kita isih tetep nggunakake alat kasebut, supaya kunjungan, tampilan kaca, bounces lan metu nggawe keputusan sing ora dingerteni utawa ora pengaruh apa sejatine utawa ora. Metrik sing paling penting ora