DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kudu nganalisa finansial sing gedhe kanggo perusahaanku kanggo prédhiksi apa kenaikan gaji bisa nyuda karyawan, biaya latihan, produktivitas, lan moral pegawe umume. Aku kelingan mbukak lan nyoba pirang-pirang model suwene pirang-pirang minggu, kabeh kesimpulan yen bakal ana tabungan. Direkturku minangka wong sing luar biasa lan njaluk aku bali lan priksa maneh sadurunge kita mutusake mbuwang gaji kanggo sawetara atus karyawan.