Napa Komunikasi Tim Luwih Penting tinimbang Tumpukan Martech Sampeyan

Wacan: 10 menit Sudut pandang atipikal Simo Ahava babagan kualitas data lan struktur komunikasi nyedhiyakake kabeh ruang tunggu ing Go Analytics! konperensi OWOX, pimpinan MarTech ing wilayah CIS, nampani ewonan ahli ing pakumpulan iki kanggo nuduhake ilmu lan ide. Tim BI OWOX pengin sampeyan mikir babagan konsep sing diajokake Simo Ahava, sing mesthi duweni potensi supaya bisnis sampeyan bisa berkembang. Kualitas Data lan Kualitas Organisasi The