Data Liyane, Tantangan Liyane

Data Gedhe. Aku ora yakin babagan sampeyan, nanging umume para klien lemas. Nalika tumpukan data terus nglumpukake, biasane kita nemokake manawa umume klien ora nangani sawetara strategi pemasaran dhasar sing dibutuhake kanggo entuk, njaga lan ningkatake nilai pelanggan. Ora mung iku, dheweke berjuang kanthi medhot sambungan antarane IT lan pemasaran. Wingi, aku kudu ngomong karo salah siji tim IT klien kita

Apa Pengecer Bisa Nyerang Emas ing Facebook?

Miturut Foresee… ya. Foresee ngeculake sawetara temuan ing sawetara statistik ritel sing ana gandhengane karo Facebook saiki. Ing ngisor iki sawetara pinemune: 56% pembeli menyang situs web e-eceran paling dhuwur sing sesambungan karo situs web media sosial wis milih? Kanca? utawa? tindakake? utawa 'langganan? menyang toko ing situs jejaring sosial kayata Facebook, Twitter lan Youtube. Iki minangka bukti kesetiaan pelanggan lan minat ing keterlibatan sosial. Pembeli pancen milih melu