Sebab lan Konsekuensi Masalah Data

Luwih saka setengah saka kabeh pemasar percaya manawa data kotor minangka kendala paling gedhe kanggo nggawe program pemasaran sing sukses. Tanpa data kualitas utawa data sing ora lengkap, sampeyan bakal ilang kemampuan kanggo target target lan komunikasi karo prospek sampeyan. Sabanjure, iki ndadekake sampeyan ora bisa ngupayakake manawa sampeyan uga bisa nyukupi kabutuhan tim sales. Efisiensi penjualan minangka segmen teknologi sing saya akeh. Kemampuan, kanthi data gedhe, kanggo target prospek, ngowahi dadi petunjuk,