Data Pemasaran: Kunci Kanggo Meneng ing taun 2021 lan Beyond

Ing jaman saiki, ora ana alesan kanggo ora ngerti sapa sing kudu dipasarake produk lan layanan, lan apa sing dikarepake pelanggan. Kanthi ana basis data pemasaran lan teknologi sing didhasarake data liyane, musna yaiku dina pemasaran sing ora dipilih, ora dipilih, lan umum. Perspektif Sejarah Singkat Sadurunge 1995, pemasaran biasane ditindakake liwat surat lan pariwara. Sawise taun 1995, kanthi ana teknologi email, pemasaran dadi luwih spesifik. Iku

Corong: Nglumpukake, Transformasi, lan Data Pemasaran Pakan

Amarga luwih akeh alat sing ana ing dodolan lan pemasaran sampeyan, ngasilake laporan terpusat bisa dadi perkara sing paling penting. Umume para pemasar sing ngerti nggunakake akeh wektu kanggo nglumpukake lan ngowahi data, banjur kanthi manual ngasilake laporan sing dibutuhake kanggo nglaporake babagan kampanye lan metrik pemasaran liyane. Corong: Integrasi karo luwih saka 500 sumber data Corong njupuk data sing ora apik lan ora diidoni saka kabeh sumber kanthi otomatis nggawe Data Siap Bisnis sing selaras, paling anyar, lan

Lima CMO Tren Pemasaran kudu Ditindakake ing taun 2020

Napa Sukses gumantung karo strategi sing nyerang. Sanajan nyuda anggaran pemasaran, CMO isih optimis babagan kemampuan kanggo nggayuh target ing taun 2020 miturut Survei Belanja CMO 2019-2020 Gartner. Nanging optimisme tanpa tumindak ora produktif lan akeh CMO sing gagal ngrancang wektu angel ing ngarep. CMO saiki luwih trampil tinimbang ing resesi ekonomi pungkasan, nanging ora ateges dheweke bisa mudhun kanggo nantang tantangan

Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Teknologi pemasaran wis saya maju sajrone dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun kasebut. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing marketing (utawa adol), luwih becik sampeyan mlebu sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi.

Azuqua: Ngilangke Silos Sampeyan lan Sambungake Aplikasi Cloud lan SaaS

Kate Legett, VP lan analis utama ing Forrester ing postingan blog September 2015 nulis ing postingane, CRM is Fragmenting. Topik Kontroversial: Jaga pengalaman pelanggan dadi pusat lan perusahaan sampeyan. Priksa manawa sampeyan ndhukung pelanggan liwat pungkasan kanggo mungkasi lelungan kanthi gampang, efektif, nyenengake, sanajan lelungan pelanggan nglewati platform teknologi. Fragmen CRM nggawe rasa nyeri sing bisa dialami pelanggan. Laporan Awan 2015