Potret Pelanggan Mobile

Teknologi seluler wis ngowahi kabeh. Para konsumen bisa blanja, entuk pituduh, browsing web, sesambungan karo kanca liwat macem-macem jinis media, lan nyathet uripe nganggo siji piranti sing cukup cilik supaya bisa pas karo kanthong. Ing taun 2018, kira-kira 8.2 milyar piranti seluler aktif bakal digunakake. Ing taun sing padha, perdagangan seluler dijangka nganti $ 600 milyar ing penjualan tahunan. Cetha, jagad bisnis ditindakake kanthi paling anyar