Deduplikasi: Praktik Paling Apik Kanggo Ngindhari Utawa Mbenerake Data Pelanggan Duplikat

Data duplikat ora mung nyuda akurasi wawasan bisnis, nanging uga kompromi kualitas pengalaman para pelanggan uga. Sanajan konsekuensi data duplikat diadhepi dening kabeh wong - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - pengaruh paling ala kanggo operasi pemasaran perusahaan. Minangka pemasar makili penawaran produk lan layanan perusahaan ing industri, data sing ora apik bisa ngrusak reputasi merek kanthi cepet lan bisa ngasilake pelanggan negatif

Kebersihan Data: Pandhuan Cepet Kanggo Pembersihan Data gabungan

Pembersihan gabungan minangka fungsi penting kanggo operasi bisnis kayata pemasaran surat langsung lan entuk siji sumber kebenaran. Nanging, akeh organisasi isih percaya manawa proses penggabungan gabungan diwatesi mung kanggo teknik lan fungsi Excel sing ora sithik kanggo mbenerake kebutuhan kualitas data sing saya rumit. Pandhuan iki bakal mbantu para pangguna bisnis lan IT ngerti proses penggabungan gabungan, lan bisa uga nggawe dheweke ngerti kenapa time ora bisa