Validitas: Piranti Integritas Data kanggo Administrasi CRM Sampeyan

Minangka pemasar, ora ana sing luwih frustasi lan akeh wektu tinimbang kudu menehi hasil karo mindhah data lan masalah integritas data sing ana gandhengane. Validitas kalebu layanan piranti lunak lan solusi sing mbantu perusahaan ngerti dununge karo data kanthi penilaian, tandha, lan alat sing isih ana kanggo mbenerake masalah data. Luwih saka dasawarsa, puluhan ewu administrator ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad wis dipercaya Validitas kanggo entuk integritas maneh karo CRM.

Boomtrain: Intelijen Mesin Dibangun kanggo Pemasar

Minangka pemasar, kita mesthi nyoba nglumpukake intelijen babagan tumindak para pelanggan. Apa wae kanthi nganalisa Google Analytics utawa ndeleng pola konversi, isih butuh akeh wektu supaya kita bisa nglaporake laporan kasebut lan nggawe korélasi langsung kanggo wawasan sing bisa ditindakake. Bubar aku ngerti babagan Boomtrain liwat LinkedIn, lan narik minatku. Boomtrain mbantu merek supaya luwih komunikasi karo pangguna kanthi menehi pengalaman 1: 1 kanggo nggawe keterlibatan sing luwih jero, retensi sing luwih gedhe,