5 Fitur Penting sing kudu digoleki ing Platform Bangunan Formulir Online

Yen sampeyan lagi golek cara sing gampang, efisien, lan aman kanggo nglumpukake informasi sing dibutuhake saka klien, sukarelawan, utawa prospek, kemungkinan tukang nggawe online bisa nambah produktivitas kanthi cepet. Kanthi ngetrapake pembangun formulir online ing organisasi sampeyan, sampeyan bakal bisa nyegah proses manual sing akeh wektu lan ngirit wektu, dhuwit, lan sumber daya sing cukup. Nanging, ana sawetara alat sing bisa dipilih, lan ora kabeh gawe formulir online digawe padha.

Corong: Nglumpukake, Transformasi, lan Data Pemasaran Pakan

Amarga luwih akeh alat sing ana ing dodolan lan pemasaran sampeyan, ngasilake laporan terpusat bisa dadi perkara sing paling penting. Umume para pemasar sing ngerti nggunakake akeh wektu kanggo nglumpukake lan ngowahi data, banjur kanthi manual ngasilake laporan sing dibutuhake kanggo nglaporake babagan kampanye lan metrik pemasaran liyane. Corong: Integrasi karo luwih saka 500 sumber data Corong njupuk data sing ora apik lan ora diidoni saka kabeh sumber kanthi otomatis nggawe Data Siap Bisnis sing selaras, paling anyar, lan

Integrasi DMP: Bisnis sing Didhukung Data kanggo Penerbit

Pangurangan radikal saka kasedhiyan data pihak katelu tegese luwih sithik kemungkinan kanggo nargetake prilaku lan penurunan bathi pariwara kanggo akeh pamilik media. Kanggo ngimbangi kerugian, penerbit kudu mikir cara anyar kanggo nyedhaki data pangguna. Ngrekrut platform manajemen data bisa dadi cara metu. Sajrone rong taun sabanjure, pasar pariwara bakal ngilangi cookie pihak katelu, sing bakal ngowahi model tradisional pangguna target, ngatur ruang iklan,

Formulir Kertas: Formulir Online Cepet, Intuisi, lan Bisa Disesuaikan

Kertas kertas nggawe sapa bisa nggawe formulir online utawa kaca produk kanthi cepet, intuisi, lan menehi merek kaya sing dikarepake - kabeh tanpa nulis kode. Formulir sampeyan gampang kanggo pelanggan lan komunitas ngrampungake ing seluler utawa desktop amarga responsif lengkap. Kertas kalebu kalebu kemampuan nerbitake formulir tanpa wates, ngidini sampeyan nyisipake ing situs sampeyan, ngidini sampeyan integrasi karo Stripe kanggo pembayaran, utawa push data liwat Zapier. Sampeyan bisa milih

Sinyal: Tuwuh nganggo Email, Teks, Sosial lan undhak-undhakan

BrightTag, platform pemasaran adhedhasar awan kanggo pengecer Internet, wis tuku Signal. Signal minangka pusat pemasaran terpusat kanggo pemasaran lintas saluran liwat email, SMS lan media sosial. Fitur sinyal kalebu: Buletin email - template email sing wis dioptimalake kanggo seluler sing digunakake utawa digawe dhewe. Pesen teks - bukak program sing efektif lan tundhuk karo syarat operator seluler. Penerbitan media sosial - nerbitake status sampeyan ing Facebook lan Twitter, nggunakake URL cekak kanggo nglacak konten sampeyan.