Kekuwatan Data: Kepiye Organisasi Pimpinan Nggunakake Data Minangka Kauntungan Saingan

Data minangka sumber daya saing saiki lan mangsa ngarep. Borja Gonzáles del Regueral – Wakil Dekan, IE University's School of Human Sciences and Technology Pimpinan Bisnis rampung ngerti pentinge data minangka aset dhasar kanggo wutah bisnis. Sanajan akeh sing ngerti pentinge, akeh sing isih berjuang kanggo ngerti kepiye carane bisa digunakake kanggo ngasilake asil bisnis sing luwih apik, kayata ngowahi luwih akeh prospek dadi pelanggan, nambah reputasi merek, utawa

Tren MarTech Sing Nyopir Transformasi Digital

Akeh spesialis pemasaran ngerti: sajrone sepuluh taun kepungkur, teknologi pemasaran (Martech) wis njeblug ing wutah. Proses wutah iki ora bakal alon. Nyatane, panaliten 2020 paling anyar nuduhake ana luwih saka 8000 alat teknologi pemasaran ing pasar. Umume pemasar nggunakake luwih saka limang alat ing dina tartamtu, lan luwih saka 20 sakabèhé ing eksekusi strategi marketing. Platform Martech mbantu bisnis sampeyan mbalekake investasi lan mbantu

Teknologi Sinau Kritik minangka Manajer CRM: Mangkene Sawetara Sumber

Napa sampeyan kudu sinau katrampilan teknologi minangka CRM Manager? Biyen, dadi Manajer Hubungan Pelanggan sing apik, sampeyan kudu psikologi lan sawetara katrampilan pemasaran. Dina iki, CRM luwih akeh dadi game tech tinimbang sing asline. Biyen, manajer CRM luwih fokus babagan cara nggawe salinan email, wong sing luwih kreatif. Saiki, spesialis CRM sing apik yaiku insinyur utawa spesialis data sing duwe ilmu dhasar

Platform Layanan Konten GRM: Nggawa Intelijen kanggo Proses Bisnis Sampeyan

Platform Manajemen Konten Enterprise (ECM) terus ningkatake penawarane, ora mung dadi repositori dokumen, nanging nyatane nyedhiyakake intelijen kanggo proses bisnis. Platform Layanan Konten GRM (CSP) luwih saka sistem manajemen dokumen. Iki minangka solusi supaya dokumen sing bisa dituduhake bisa digawe banjur alur kerja bisnis bisa dioptimalake. CSP GRM ngidini sistem manajemen konten (CMS) nggabungake analitik data, pembelajaran mesin, panangkepan data cerdas, lan piranti lunak DMS kanggo ngatur dokumen, pelacakan versi,