Pelajaran Hubungan Masyarakat sing Kita Sinau Nalika Nggawe Crita

Pirang-pirang taun kepungkur aku nulis postingan babagan mekanik babagan carane nulis nada saka perspektif minangka publikasi. Salah sawijining perkara pungkasan sing dakkandhakake ing artikel kasebut yaiku kudu relevan karo pamirsa. Aku bakal lunga luwih adoh lan ujar, kanthi swara lan omong kosong ing kana, ana kesempatan gedhe kanggo PR sing apik kanggo ngrampungake kekacoan lan njaluk