Pengaruh Data Langsung karo RapLeaf

"Ngerti pelanggan sampeyan" minangka pemahaman sing wis dihormati wektu kanggo sukses ing jagad pemasaran. Mayoritas pemasar nglumpukake alamat email, nanging ora duwe data tambahan sing bisa mbantu komunikasi luwih apik karo para pelanggan. Rapleaf mbantu sampeyan sinau babagan pelanggan. Dheweke nyedhiyakake data demografi lan gaya urip (umur, jenis kelamin, status perkawinan, penghasilan, lsp., Klik ing kene kanggo ndeleng kabeh) ing alamat email konsumen AS. Apa regane larang lan usaha? Jawaban cekak ya.

Ngonversi Alamat Email menyang Intelijen Sosial

Nomer vendor ing njaba sing bisa nggabungake dhaptar email lan pelanggan karo data sosial sithik. Platform media sosial saya akeh sing nambah setelan privasi kanggo nyuda panyebaran informasi iki. Flowtown lan Rapleaf ora katon nyedhiyakake informasi profil sosial maneh. Standar tunggal ing industri kasebut yaiku Fliptop (sing uga wis tuku Qwerly). Fliptop ngowahi bisnis ing pungkasan taun 2011 dadi mung ningkatake intelijen sosial.

Getih Sang Blogger Minangka Misinformasi SEO Nyebar

Dikirim dening Christina Warren: Kanggo kita, jinis serangan SEO sing dicethakaké minggu iki mung sawetara langkah saka apa sing ditindakake blogger / situs web saben dina: kanthi sengaja nyoba mesin telusuran game supaya bisa entuk hit luwih akeh ing situs kasebut, lan kanthi tambahan, bisa uga entuk sawetara dolar ekstra. Kajaba sampeyan nggunakake farmasi link langsung utawa uga begja - rangking mesin telusuran paling dhuwur ing donya