Moonship: Tambah Konversi Kanthi Tuku Grup Ing Toko Shopify Sampeyan

Moonship percaya yen masa depan e-dagang iku sosial, lan dheweke duwe misi supaya bisnis kabeh ukuran bisa tuwuh kanthi gampang liwat tembung-tembung organik. Ora ana sangsi manawa influencer paling apik kanggo produk sampeyan yaiku kanca kanca… lan Moonship nggabungake kemampuan kasebut kanthi gampang karo opsi tuku klompok tuku asli merek. Moonship duwe 3 fitur utama sing nyurung konversi sosial ing Shopify: Pre-Purchase Tab Boost sharing saka sing wis ana

10 Tren E-Niaga sing Bakal Sampeyan Dileksanakake ing 2017

Durung suwe iki, konsumen ora seneng banget ngetik data kertu kredit kanthi online kanggo tuku. Dheweke ora ngandel karo situs iki, dheweke ora ngandel karo toko, ora ngandelake pengiriman… dheweke ora ngandel apa-apa. Nanging sawetara taun mengko, lan rata-rata konsumen nggawe luwih saka separo kabeh tuku online! Digabungake karo kegiatan tuku, pilihan platform e-commerce sing luar biasa, pasokan situs distribusi sing ora ana enteke, lan