Negara Pemasaran Telusuran ing 2015

Aku bubar ngobrol karo klompok sing wis bola-bali diajak diajak ngobrol sajrone 5 taun kepungkur. Ing sawijining wektu ing pacelathon, topik kasebut dadi panggunaan tembung kunci. Jaws mudhun nalika aku ngandhani pamirsa supaya ora kuwatir babagan kerapatan tembung kunci lan panggunaan sajrone konten. Nalika aku isih mikir tembung kunci apik kanggo digunakake ing judhul kiriman, umume aku yakin sampeyan luwih becik

Kaya Apel lan Keju, Email lan Pemasaran Media Sosial

Aku seneng pethikan kasebut saka Tamsin Fox-Davies, Manajer Pengembangan Senior ing Constant Contact, nggambarake hubungan antarane media sosial lan pemasaran email: Media sosial lan pemasaran email kaya keju lan apel. Wong ora ngira yen bareng, nanging sejatine dadi mitra sing sampurna. Media sosial mbantu nggedhekake kampanye email lan bisa nggawe surat. Sementara, kampanye email sing apik bakal nambah hubungan sing sampeyan lakoni karo kontak media sosial, banjur ganti