Acquire.io: Platform Keterlibatan Pelanggan sing Disatukan

Pelanggan minangka getih utama saben bisnis. Nanging, mung sawetara perusahaan sing bisa ngupayakake panjaluk sing berkembang, dadi kesempatan kanggo perusahaan sing siyap nandur modal ing pengalaman pelanggan lan nambah pangsa pasar. Ora nggumunake, manajemen CX wis dadi prioritas utama kanggo para pimpinan bisnis sing nyedhiyakake akeh sumber daya supaya bisa entuk. Nanging, tanpa teknologi sing pas, sampeyan ora bisa nggayuh

Dhaptar Pemasaran Inbound: 21 Strategi Kanggo Wutah

Kaya sing sampeyan bayangake, kita njaluk akeh panjaluk kanggo nerbitake infografis Martech Zone. Pramila kita nuduhake infografis saben minggu. Kita uga ora nggatekake panjaluk nalika nemokake infografis sing nuduhake manawa perusahaan durung nggawe investasi gedhe kanggo nggawe infographic nilai. Nalika ngeklik infographic iki saka Brian Downard, Pendhiri Strategi Bisnis ELIV8, aku ngerti amarga wis nuduhake karya liyane sing wis ditindakake. Iki

Cara Ngleksanakake Solusi Basis Pengetahuan

Sore iki aku ngewangi klien sing nambah sertifikat SSL lan pensiun www saka URL. Kanggo ngarahake lalu lintas kanthi bener, kita kudu nulis aturan kanggo Apache ing file .htaccess. Kita duwe sawetara ahli Apache sing bisa ngubungi solusi, nanging, aku mung golek sawetara basis ilmu kanthi online lan nemokake solusi sing cocog. Aku ora usah ngomong karo sapa wae,

20 Tips kanggo Konversi Konversi E-Dagang ing Musim Liburan iki

Jam wis kliwat, nanging durung kasep panyedhiya e-commerce nyetel situs kanggo ngonversi luwih akeh konversi. Infographic iki saka ahli optimisasi konversi sing paling apik nyedhiyakake 17 tips optimalisasi sing kudu sampeyan tindakake kanthi cepet yen sampeyan pengin nggunakake lalu lintas tuku liburan musim iki. Ana telung strategi utama sing kudu sampeyan coba sing wis kabukten bisa nindakake konversi tambahan nalika liburan

6 Metrik Kinerja Utama kanggo Kepuasan Pelanggan

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kerja ing perusahaan sing nglacak volume panggilan ing layanan pelanggan. Yen volume telpon saya tambah lan wektu saben telpon dikurangi, dheweke bakal ngrayakake sukses. Masalahe yaiku dheweke kabeh ora sukses. Wakil layanan pelanggan mung nyepetake saben telpon supaya manajemen bisa tetep dideleng. Asilé yaiku sawetara pelanggan sing nesu banget sing kudu bola-bali nelpon supaya bisa nemoni résolusi. Yen sampeyan