5 Praktik Paling Sukses Pelanggan SaaS

Wis kliwat dina nalika tim sukses pelanggan kerja kanthi telpon lan klien tanpa wates kanggo nangani. Amarga saiki wayahe luwih murah lan nampa luwih akeh babagan kesuksesan pelanggan. Sampeyan mung butuh sawetara strategi cerdas, lan bisa uga sawetara pitulung saka perusahaan pangembangan aplikasi SaaS. Nanging, sanajan sadurunge, kabeh bakal ngerti praktik sing bener kanggo sukses pelanggan. Nanging dhisik, sampeyan manawa sampeyan wis ngerti istilah kasebut. Ayo

Apa Sampeyan Pancene Konsultan Media Sosial?

Mau bengi aku duwe kesempatan luar biasa kanggo nemoni lan ngrungokake juara Indianapolis 500 kaping telu, Helio Castroneves. Aku dadi tamu dadi co-host lan pelatih kinerja David Gorsage, sing takon apa aku bakal menehi update media sosial sajrone acara kasebut. Nalika aku ngatur hashtag, ngetutake sponsor, lan ngerti VIP ing ruangan kasebut, ana profesional balap kanthi tenang banjur takon lan takon: Apa sampeyan pancen konsultan media sosial? Ing

Apa ROI saka Pelanggan sing Loyal?

Kita wis miwiti keterlibatan anyar karo ahli sukses pelanggan perusahaan, Bolstra. Bolstra minangka panyedhiya solusi piranti lunak (SaaS) kanggo perusahaan Business to Business sing pengin nambah penghasilan berulang kanthi nyuda churn lan ngenali kesempatan upsell. Solusi kasebut, kanthi praktik paling apik, mbantu perusahaan sampeyan ngasilake asil sing dikarepake sing dikarepake pelanggan. Sajrone sawetara taun kepungkur, nalika lelungan pemasaran sing lincah wis berkembang lan kita ngevaluasi kadewasan pemasaran bisnis

Gainsight: Platform Wawasan lan Retensi Pelanggan

Gainsight ngluncurake Rilis Musim Semi saka platform Manajemen Sukses Pelanggan, sing nggawe para pemasar luwih gampang entuk tampilan pelanggan 360 ° lan kolaborasi karo para pemangku kepentingan sukses ing organisasi kanthi nggunakake analitik data. Ing perusahaan sing luwih gedhe ing endi akeh departemen - wiwit saka penjualan nganti pangembangan produk lan pemasaran - para pemasar ditantang karo poin data sing beda-beda babagan kegiatan pelanggan, nanging kudu ngupayakake supaya para pelanggan