Ora Kabeh Wong sing Berinteraksi karo Sampeyan Minangka Pelanggan

Interaksi online lan kunjungan unik menyang situs web sampeyan ora mesthi dadi pelanggan kanggo bisnis sampeyan, utawa uga calon pelanggan. Perusahaan asring nggawe kesalahan yen asumsi manawa saben kunjungan menyang situs web yaiku wong sing minat karo produke, utawa manawa sapa sing ndownload whitepaper wis siyap tuku. Ora ngono. Ora babar pisan. Pengunjung web bisa duwe macem-macem alasan kanggo nggoleki situs sampeyan lan mbuwang wektu karo konten sampeyan, ora ana

3 Pilar Pemasaran

Menang, Tetep, Tumbuh… kuwi mantra perusahaan otomasi pemasaran Tengen Interaktif. Platform otomasi pemasaran dudu fokus ing akuisisi - fokus ing siklus siklus pelanggan lan nemokake pelanggan sing bener, njaga pelanggan, lan nambah hubungan karo para pelanggan. Iku luwih efisien tinimbang telusuran telusuran sing telas. T2C nggabungake infographic iki sing takon penting, kenapa kita ora nyusun departemen pemasaran kanthi cara iki? Napa kita ora

Gangguan ing Otomatisasi Pemasaran

Nalika aku bubar nulis babagan marketing kepungkur, saiki lan masa depan, salah sawijining fokus yaiku otomatisasi pemasaran. Aku ngomong babagan industri saestu pamisah. Ana solusi low-end sing mbutuhake sampeyan cocog karo proses kasebut supaya sukses. Iki ora larang regane… akeh regane ewonan dolar saben wulan lan dhasar sampeyan mbutuhake maneh cara kerja perusahaan supaya cocog karo metodologi. Aku percaya manawa iki akeh musibah

Kekuwatan Super kanggo Skor Utama

Wis suwe infographic iki digunakake, lan kita seneng banget babagan ilustrasi lan konten kasebut. Thanks kanggo kolaborasi karo tim ing DK New Media, sponsor piranti lunak otomasi pemasaran ing Right On Interactive (ROI), lan bakat Ryan Howe sing apik ing Henchmen Comic, kanthi seneng ngumumake The Super Powers of Lead Scoring. Skor timbal dudu minangka fenomena anyar, nanging ROI duwe sudut pandang sing beda

ROI Nambah Skor Sosial kanggo Otomatisasi Pemasaran

Klien lan sponsor otomatis pemasaran, Right On Interactive (ROI), pancen apik tenan bisa digunakake. Dheweke ngakoni manawa otomatisasi pemasaran minangka pasar sing saya akeh lan dheweke duwe tekad kanggo mbukak dalane dhewe tinimbang nonton apa sing ditindakake wong liya. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa antarmuka panganggo gampang digunakake, wektu tambah luwih cepet tinimbang pesaing, lan kemampuan sisteme unik ing antarane kancane. Iku