Apa Metrik Kanggo Ngukur Efektivitas Pemasaran Konten

Amarga nggawe otoritas konten mbutuhake wektu lan momentum, perusahaan asring frustasi nalika ngukur efektivitas strategi lan nyelarasake metrik kasebut karo penghasilan sing diduweni. Kita cenderung mbahas metrik ing babagan indikator utama lan metrik konversi nyata. Kalorone gegandhengan, nanging butuh sawetara karya kanggo ngenali pengaruh - conto - seneng konversi. Mbok sing disenengi Facebook luwih akeh babagan humor lucu sampeyan ing kaca Facebook

25 Piranti Pemasaran Konten Apik tenan

Bubar nuduhake 25 Piranti Pemasaran Media Sosial sing apik tenan saka KTT Strategi Media Sosial 2013. Iki dudu dhaptar lengkap, mung sawetara alat sing bisa digunakake kanggo nambah strategi pemasaran konten merek, kalebu conto limang alat sing misuwur ing limang kategori pemasaran konten: Curasi - Alat kasebut mbantu proses nemokake lan nglumpukake sawetara konten web sing ana gandhengane karo topik tartamtu, banjur ditampilake ing a

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

Curata: Konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan.

Curata minangka piranti lunak kurasi konten, mbantu sampeyan gampang nemokake, ngatur lan nuduhake konten sing relevan kanggo bisnis sampeyan. Kurasi konten minangka seni lan sains kanggo nemokake lan nuduhake konten sing berkualitas ing topik tartamtu. Curation mbantu sampeyan nggawe pamirsa. Sampeyan banjur duwe klompok wong sing luwih gedhe kanggo nuduhake konten sampeyan dhewe, lan sing bisa nyebar. liwat Neicole Crepeau babagan Mesthekake lan Ngonversi Golek - Curata terus-terusan nggoleki