ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

JustControl.it: Otomatis Nglumpukake Data Atribusi ing Saluran

Pemasaran digital didhukung dening kabutuhan kustomisasi sing luwih gedhe: sumber data anyar, kombinasi kemitraan sing seger, tarif sing terus berubah, skenario UA sing canggih, lsp. Minangka kanggo masa depan industri kita, janjine bakal dadi tantangan lan granular. Pramila para profesional sing sukses lan kepengin bisa nggunakake pengaruh sing bisa ditindakake kanggo ngatasi kahanan rumit lan gambar sing rumit. Nanging, akeh alat sing ana isih menehi pendekatan 'siji-ukuran-kabeh-kabeh' sing ketinggalan jaman. Ing framework pisanan iki, kabeh

CSV Explorer: Bisa Nganggo File CSV Gedhe

File CSV dhasar lan biasane denominator umum paling murah kanggo ngimpor lan ngekspor data saka sistem apa wae. Saiki kita lagi nggarap klien sing duwe database kontak sing akeh banget (luwih saka 5 yuta cathetan) lan kita kudu nyaring, njaluk, lan ngekspor subsegmen data. Apa File CSV? File nilai sing dipisahake karo koma minangka file teks sing diwatesi sing nggunakake koma kanggo misahake nilai. Saben baris saka

Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik - mesthi dikandhani klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan. Nalika saiki nggunakake Geckoboard, ana sawetara watesan