Ngadaptasi lan Nanggapi Umpan Balik menyang Hasil Hasil Pemasaran Konten

Pemasar kanthi cepet lan efektif nanggapi lan adaptasi karo umpan balik konsumen sing saiki wis dadi kinerja merek anyar. Miturut 90% saka 150 pemasar merek sing disurvei, responsif — utawa kemampuan kanggo sumber, ngerti banjur cepet nanggepi umpan balik, preferensi, lan kabutuhan - penting, yen ora kritis, kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing luar biasa. Mung 16 persen pemasar nganggep organisasine responsif banget marang konsumen, nanging ora bisa nggawe pangowahan

6 Metrik Kinerja Utama kanggo Kepuasan Pelanggan

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kerja ing perusahaan sing nglacak volume panggilan ing layanan pelanggan. Yen volume telpon saya tambah lan wektu saben telpon dikurangi, dheweke bakal ngrayakake sukses. Masalahe yaiku dheweke kabeh ora sukses. Wakil layanan pelanggan mung nyepetake saben telpon supaya manajemen bisa tetep dideleng. Asilé yaiku sawetara pelanggan sing nesu banget sing kudu bola-bali nelpon supaya bisa nemoni résolusi. Yen sampeyan

Sistem Nelpon Hibrid Interaksi = Apik tenan

Dina Senen, aku duwe kesempatan kanggo tur Interaksi, ngrungokake lan mirsani sisteme, lan nggunakake demonstrasi lengkap Hey Otto - sistem konferensi swara lan web sing nggunakake teknologi Interaksi ing sisih mburi. Perusahaan sing duwe pusat panggilan gedhe mlebu ing rong dalan, kanthi sistem pangenalan wicara otomatis (ASR) utawa nggunakake ruangane pamrentah pusat panggilan sing larang. Telpon khas kanggo IVR iku mumetake, lan

Rencana Bantuan Medieval

Apa sampeyan kepiye rasane dadi asisten pitulung ing jaman Medieval? Telpon kasebut wis dijawab lan video sing lucu banget iki nuduhake kaya apa. Liwat Tim O'Reilly