Coba Hasil Survei sing luwih jero: Cross Tab lan Analisis Filter

Aku nindakake Pemasaran Media Sosial kanggo SurveyMonkey, mula aku dadi proponen gedhe nggunakake survey online kanggo nggayuh pelanggan supaya bisa njupuk keputusan bisnis sing luwih strategis. Sampeyan bisa entuk akeh pemahaman saka survey sing sederhana, luwih-luwih yen sampeyan ngerti siji utawa loro babagan nggawe lan nganalisa. Temenan nulis lan ngrancang survey sing apik minangka bagean penting saka proses iki, nanging kabeh bisa digunakake ing ngarep