Pangujian Cross Browser Gampang

Yen sampeyan duwe pangembangan web utawa desain web, sampeyan ngerti manawa salah sawijining tugas sing paling ngganggu nalika ngrampungake desain sing apik yaiku nyatane kabeh bisa dienggo ing kabeh browser. Ora mung browser lan sistem operasi sing bisa nyebabake pengaruh nalika nggawe kaca, uga plugin sing sampeyan lakoni! Kita ngluncurake situs kanggo Kapten Pinjaman VA, sing tuku tema saka pihak katelu. Tinimbang nyoba ngramal apa