4 Revelations Sampeyan Bisa Nggawe Data Salesforce

Dheweke ujar yen CRM mung migunani kaya data ing njero. Yuta-yuta pemasar nggunakake Salesforce, nanging sawetara duwe pangerten sing mantep babagan data sing ditarik, metrik apa sing kudu diukur, asale saka endi, lan sepira kapercayane. Nalika pemasaran terus dadi data-driven liyane, iki nambah kebutuhan kanggo ngerti apa sing kedadeyan ing mburi layar karo Salesforce, uga alat liyane. Mangkene papat sebab kenapa