Napa Manajemen Aset Digital minangka Komponen Kritikal ing Ekosistem Teknologi Pemasaran

Minangka pemasar, kita menehi hasil karo macem-macem alat lan aplikasi saben dina. Saka otomatisasi pemasaran nganti pelacakan penjualan nganti pemasaran email, kita butuh alat kasebut kanggo nindakake tugas kanthi efektif lan ngatur / nglacak kabeh kampanye sing wis digunakake. Nanging, salah sawijining ekosistem teknologi pemasaran sing kadang ora digatekake yaiku cara kita ngatur file, kalebu media, gambar, teks, video lan liya-liyane. Ayo diadhepi; sampeyan ora bisa duwe

Tembung Kageten sing Entuk Konten Paling Top sing Dituduhake

Bubar iki, aku nulis babagan 2 elemen penting sing kudu dilebokake ing judhul artikel yen pengin diklik lan diwaca. Sawetara tembung ora mung mengaruhi sing diwaca wong liya, uga bisa nyebabake pengaruh sing dituduhake wong liya! Infographic saka ShortStack iki nyedhiyakake data sing diklumpukake saka Iris Shoor, Leo Widrich lan Scott Ayres. Tembung sing nduwe konten dibagi Kiriman Blog - Kaget, Ilmu, Twitter Kritik - Ndhuwur, Tindakake, Mangga Facebook - Penasihat, Kagum, Inspirasi