Kamua: Nggunakake AI Kanggo Otomatis Format Rendering Video

Yen sampeyan wis ngasilake lan ngrekam video sing pengin ditampilake ing media sosial, sampeyan bakal ngerti usaha sing dibutuhake kanggo ngasilake saben format video kanggo mesthekake video kasebut nuduhake platform sing dituduhake. Iki minangka conto sing apik yen intelijen buatan lan pembelajaran mesin pancen bisa nggawe prabédan. Kamua wis nggawe editor video online sing bakal otomatis ngasilake video sampeyan - lan tetep fokus ing subyek

Kiro opo? Video Vertikal Ora Mung Mainstream, Luwih Efektif

Mung sawetara taun kepungkur, aku dipoyoki publik dening kolega online nalika nuduhake pikiranku liwat video. Masalahe karo video saya? Aku nyekel telpon kanthi vertikal tinimbang kanthi horisontal. Dheweke takon babagan keahlian lan jabatanku ing industri adhedhasar orientasi videoku. Ana sawetara alesan sing ngganggu: Video kabeh nduweni kemampuan kanggo narik kawigaten lan komunikasi pesen. Aku ora percaya yen orientasi duwe pengaruh