7 Tips kanggo Pemasaran Kupon Digital sing Efektif

Kanca sing apik yaiku Adam Small duwe platform pemasaran teks seluler sing ndeleng tarif tebusan sing luar biasa ing tawaran teks SMS. Siji teknik sing diceritakake marang aku babagan klien sing nawakake penawaran kanca nggawa sampeyan nampa goyang gratis nalika nggawa kanca menyang perusahaan kasebut. Dheweke bakal ngirim teks setengah jam sadurunge mangan awan lan bakal ana garis sing metu. Konsep sing apik amarga sampeyan dudu

Zavers: Distribusi Kupon Digital saka Google

Google nggedhekake jangkauan kupon digital karo Zavers. Zavers ngidini para pengecer entuk kupon sing pas kanggo pembeli sing bener, nggedhekake program hadiah, lan nglacak nebus wektu nyata. Para pembeli nemokake diskon produsen ing situs web pengecer favorit lan nambah kupon digital menyang kertu online. Tabungan kanthi otomatis dipotong nalika checkout nalika para pembeli geser kertu hadiah utawa ngetik nomer telpon - ora ana pindai utawa ngurutake fisik

SmartPhones lan Kupon Bisa

Siji bab sing mesthi kita ngerteni yen wis bisa digunakake nalika seluler yaiku kepenak ngirim diskon menyang telpon. Apa pesen teks sing dikirim dening restoran utawa aplikasi sing nampilake diskon, seluler minangka media sing sampurna kanggo ngluwari kupon. Nopo nopo Mung teknologi sing digawa konsumen nalika siyap tuku. Saka CouponCabin: Kanthi aplikasi sing ora kaetung supaya pamilik smartphone dikuwasani, pangguna saiki duwe