Yen Sampeyan Nglayani Milenium, Luwih Luwih Nglayani Video

Saben dina aku entuk wawancara utawa artikel millennial. Aku ngerti manawa milenium minangka klompok umur sing nawakake bisnis kesempatan - lan aku ora sangsi manawa unik. Wis diwasa ing jaman nalika duwe smartphone lan wis nyambung menyang Internet ngalami owah-owahan prilaku sing kudu kita perhatian. Yen sampeyan target klompok umur iki - bisa uga produk utawa lapangan kerja -