6 Tuladha Kepiye Bisnis Bisa Tuwuh Sajrone Pandemi

Ing wiwitan pandemi, akeh perusahaan nyuda anggaran pariwara lan pemasaran amarga suda penghasilan. Sawetara bisnis nganggep manawa PHK akeh banget, para pelanggan bakal mandheg mbuwang, saengga anggaran pariwara lan pemasaran dikurangi. Perusahaan-perusahaan kasebut mundur nalika nanggepi kasusahan ekonomi. Saliyane perusahaan sing ragu-ragu nerusake utawa ngluncurake kampanye pariwara anyar, stasiun televisi lan radio uga ngupayakake nggawa lan njaga klien. Agensi lan pemasaran

Masa Depan Penjualan B2B: Tim Campuran & Outside

Pandemi COVID-19 mandhiri akibat rippling ing saindenging malang B2B, bisa uga paling penting babagan cara transaksi ditindakake. Mesthi, pengaruh kanggo tuku konsumen pancen gedhe banget, nanging kepiye bisnis karo bisnis? Miturut The B2B Future Shopper Report 2020, mung 20% ​​pelanggan sing tuku langsung saka wakil penjualan, mudhun saka 56% ing taun sadurunge. Mesthine, pengaruh Bisnis Amazon iku signifikan, nanging 45% responden survey nglaporake manawa tuku

Karantina: Wayahe Golek Kerja

Iki pancen ora ana sangsi, lingkungan bisnis sing paling ora umum lan masa depan sing ora diragukan sing dakalami sajrone uripku. Ngandika, aku nonton kulawarga, kanca, lan klienku dadi pirang-pirang trek: Nesu - iki, tanpa mangu-mangu, paling ala. Aku nonton wong sing dak tresnani lan dihormati kanthi nesu mung nesu marang kabeh wong. Ora ngewangi apa-apa uga marang sapa wae. Iki wayahe kudu apikan. Kelumpuhan - akeh wong sing ngenteni