BrightTag: Platform Manajemen Tag Perusahaan

Rong masalah sing profesional pemasaran perusahaan terus-terusan gelut kanthi online yaiku kemampuan kanggo nyuda wektu mbukak situs lan kemampuan kanggo masang opsi menehi tag tambahan kanthi cepet ing situs web. Perusahaan perusahaan khas bisa uga duwe jadwal penyebaran sing mbutuhake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan kanggo entuk pangowahan ing situs kasebut. Salah sawijining klien perusahaan nggabungake manajemen tag perusahaan BrightTag ing situs kanthi asil sing luar biasa. Situs kasebut mbukak macem-macem analytics

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Aja lali online ing pemasaran offline!

Prilaku konsumen online dadi larang regane kanggo para pemasar online, nanging utamane ora kejawab babagan entitas offline. Akeh perusahaan sing duwe toko eceran, uga toko online, nganggep loro pamirsa kasebut kanthi kapisah, ilang kesempatan sing apik kanggo target lan nglacak liyane. Aplikasi analitik canggih kayata WebTrends, Coremetrics, lan Omniture umume dianggep minangka sistem pelaporan nanging duwe data konsumen sing migunani sing bisa dipisahake lan ditrapake kanggo pengunjung tartamtu