Maksimalkan Usaha Pemasaran 2022 Sampeyan kanthi Manajemen Idin

2021 wis ora bisa ditebak kaya 2020, amarga akeh masalah anyar sing nantang para pemasar eceran. Pemasar kudu tetep lincah lan responsif marang tantangan lawas lan anyar nalika nyoba nindakake luwih akeh kanthi kurang. COVID-19 ora bisa dibatalake ngganti cara wong nemokake lan blanja - saiki nambah kekuwatan gabungan saka varian Omicron, gangguan rantai pasokan lan sentimen konsumen sing fluktuatif menyang teka-teki sing wis rumit. Pengecer looking kanggo njupuk pent-up dikarepake

Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing

Data Prilaku Digital: Rahasia Paling Apik kanggo Nggawe Kord sing Tepat karo Gen Z

Strategi pemasaran sing paling sukses dipicu dening pangerten sing jero babagan wong sing wis dirancang. Lan, ngelingi umur minangka salah sawijining prediktor sing paling beda babagan prilaku lan prilaku, ndeleng lensa generasi wis dadi cara sing migunani kanggo para pemasar nggawe empati marang pamirsa. Saiki, para pembuat keputusan perusahaan sing maju bakal fokus ing Gen Z, lair sawise taun 1996, lan kudune. Generasi iki bakal wujud

Napa Target Target Kontekstual Kritik Kanggo Pemasar sing Navigasi Masa Depan Cookie-Kurang

Kita urip ing shift paradigma global, ing endi keprihatinan privasi, ditambah karo pati cookie, menehi tekanan marang para pemasar kanggo ngirim kampanye sing luwih pribadi lan empati, ing lingkungan sing aman. Sanajan iki menehi akeh tantangan, uga menehi akeh kesempatan kanggo para pemasar mbukak kunci taktik penargetan kontekstual sing luwih cerdas. Persiyapan Mangsa Kurang Kurang Cookie Konsumen sing luwih seneng privasi saiki nolak cookie pihak katelu, kanthi laporan 2018 sing nuduhake 64% cookie ditolak, uga

3 Langkah Strategi Digital Kuat kanggo Penerbit sing Nggawe Keterlibatan & Pendapatan

Amarga konsumen wis saya akeh pindhah menyang konsumsi warta online lan kasedhiya akeh opsi liyane, penerbit cetak wis weruh akeh penghasilane. Lan kanggo akeh wong, angel banget adaptasi karo strategi digital sing sejatine bisa digunakake. Paywalls biasane dadi bencana, nyebabake pelanggan dadi akeh konten gratis. Iklan bergambar lan konten sing disponsori wis mbantu, nanging program sing didol langsung kanthi intensif tenaga kerja lan larang regane, nggawe kabeh ora bisa digayuh