Maksimalkan Usaha Pemasaran 2022 Sampeyan kanthi Manajemen Idin

2021 wis ora bisa ditebak kaya 2020, amarga akeh masalah anyar sing nantang para pemasar eceran. Pemasar kudu tetep lincah lan responsif marang tantangan lawas lan anyar nalika nyoba nindakake luwih akeh kanthi kurang. COVID-19 ora bisa dibatalake ngganti cara wong nemokake lan blanja - saiki nambah kekuwatan gabungan saka varian Omicron, gangguan rantai pasokan lan sentimen konsumen sing fluktuatif menyang teka-teki sing wis rumit. Pengecer looking kanggo njupuk pent-up dikarepake

Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing