Napa Target Target Kontekstual Kritik Kanggo Pemasar sing Navigasi Masa Depan Cookie-Kurang

Kita urip ing shift paradigma global, ing endi keprihatinan privasi, ditambah karo pati cookie, menehi tekanan marang para pemasar kanggo ngirim kampanye sing luwih pribadi lan empati, ing lingkungan sing aman. Sanajan iki menehi akeh tantangan, uga menehi akeh kesempatan kanggo para pemasar mbukak kunci taktik penargetan kontekstual sing luwih cerdas. Persiyapan Mangsa Kurang Kurang Cookie Konsumen sing luwih seneng privasi saiki nolak cookie pihak katelu, kanthi laporan 2018 sing nuduhake 64% cookie ditolak, uga