Cara Nggawe Lalu Lintas Lan Konversi Saka Media Sosial

Media sosial minangka cara sing apik kanggo ngasilake lalu lintas lan kesadaran merek nanging ora gampang kanggo konversi cepet utawa generasi timbal. Mesthine, platform media sosial angel kanggo marketing amarga wong nggunakake media sosial kanggo nglipur lan ngganggu kerja. Dheweke bisa uga ora gelem mikir babagan bisnise, sanajan dheweke dadi pembuat keputusan. Ing ngisor iki sawetara cara kanggo ngarahake lalu lintas lan ngowahi dadi konversi, dodolan, lan

5 Pawulangan sing Disinaoni Saka Luwih saka 30 Juta Interaksi Pelanggan Siji-Kanggo-Siji ing 2021

Ing 2015, co-founder lan aku arep ngganti cara para pemasar mbangun hubungan karo pelanggan. Kenging punapa? Hubungan antarane pelanggan lan media digital wis owah kanthi dhasar, nanging marketing durung berkembang. Aku weruh yen ana masalah sinyal-kanggo-noise gedhe, lan kajaba merek padha hyper-relevan, padha ora bisa njaluk sinyal marketing cukup kuwat kanggo krungu liwat statis. Aku uga weruh sing peteng sosial ing munggah, ngendi

Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan kita wis nulis babagan marketing konten luwih saka sepuluh taun, aku mikir penting yen kita mangsuli pitakonan dhasar kanggo loro mahasiswa marketing uga validasi informasi sing diwenehake marang pemasar sing berpengalaman. Pemasaran konten minangka istilah ekspansif sing nyakup ton lemah. Istilah marketing konten dhewe wis dadi norma ing jaman digital… Aku ora ngelingi wektu nalika marketing ora duwe konten sing ana gandhengane. Saka

5 Tips Kanggo Nambah Tarif Konversi Iklan Video

Dadi bisnis wiwitan utawa medium, kabeh pengusaha ngarepake nggunakake strategi pemasaran digital kanggo nggedhekake dodolan. Pemasaran digital kalebu optimasi mesin telusur, marketing media sosial, marketing email, lan liya-liyane. Entuk pelanggan potensial lan kunjungan pelanggan maksimal saben dina gumantung saka cara sampeyan pasar produk lan carane diiklanake. Publisitas produk sampeyan ana ing kategori iklan media sosial. Sampeyan nindakake macem-macem kegiatan kayata

Napa Infografis Dadi Popular? Petunjuk: Konten, Panelusuran, Sosial, lan Konversi!

Akeh sing ngunjungi blog kita amarga usaha sing dakkarepake kanggo nuduhake infografis pemasaran. Cukup ... Aku tresna mau lan dheweke misuwur banget. Ana sawetara alasan kenapa infografis bisa digunakake kanthi apik kanggo strategi pemasaran digital bisnis: Visual - Setengah saka otak kita ditrapake kanggo sesanti lan 90% informasi sing disimpen minangka visual. Ilustrasi, grafik, lan foto minangka media kritis kanggo komunikasi karo panuku. 65%