Converge: Cloud CRM Integrasi kanggo SMB

Sistem Manajemen Hubungan Pelanggan minangka salah sawijining piala sing dibutuhake ... kajaba yen wis berkembang kanthi apik. Yen sistem sing angel, perusahaan kudu nyusahake pegaweane, mbutuhake wektu lan tenaga sing kakehan, lan ora menehi saran sing bisa ditrapake. Saiki ana sistem CRM sing luwih anyar sing cocog banget karo proses internal sing ditindakake tim sales lan marketing. Converge nemtokake dhewe minangka CRM cloud sing kuat, nanging cilik