5 Piranti Lunak minangka Apus-apus Kontrak Layanan sing Sampeyan Supaya Diindhari

Minangka agensi sing ndhukung klien kanthi lengkap, kita tuku kontrak kanggo aplikasi lan platform cukup kanggo ndhukung upaya klien. Umume hubungan karo vendor Software minangka Layanan (SaaS) iku hebat - kita bisa ndhaptar online lan bisa mbatalake yen wis rampung. Nanging ing taun kepungkur, kita pancen wis njupuk sawetara kontrak. Pungkasane, yaiku nyetak utawa nyasarke sing nyebabake

Video: Formulir Web lan Kaca Mendarat kanthi Formstack

Video Tech Marketing ing wulan iki nganggo Formstack. Formstack duwe antarmuka panganggo sing gampang banget supaya perusahaan bisa nggawe lan masang formulir lan kaca landas. Formstack uga duwe akeh integrasi - saka panyedhiya layanan email nganti gateway pembayaran. [youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = zUo9gSoLkNk] Formstack diluncurake ing wulan Maret 2006 lan wis tuwuh kanthi cepet kanggo ngetung pelanggan ing 110 negara ing saindenging jagad. Kanthi jutaan pangiriman sing ditampa, Formstack bisa memenuhi persyaratan sing paling dituntut