Cara Nggabungake Pemasaran Konten Sampeyan

Aku seneng infographic iki saka JBH lan crita lan perumpamaan sing digawe nalika sampeyan mikir babagan konten. 77% pemasar saiki nggunakake marketing konten lan 69% merek nggawe konten luwih akeh tinimbang taun kepungkur. Lan kaya kabeh wong sing seneng koktail sing disenengi, penting uga kanggo elinga yen pamirsa macem-macem - kanthi akeh jinis konten sing disenengi karo liyane. Kanggo mbantu sampeyan ningkatake pemasaran konten

Tabel Periode Pemasaran Konten

Mung dasawarsa kepungkur, pemasaran konten kayane luwih sederhana, iya? Artikel kanthi gambar nggawe kamulyan lan bisa digunakake ing surat langsung sing dikirim ing situs web perusahaan. Maju lan dadi papan sing rumit. Visualisasi ruang pemasaran konten iki minangka tabel Periodik, cukup akale. Diproduksi dening Chris Lake, Direktur Pengembangan Produk ing Econsultancy. Klik ing pratinjau ing