Pentinge Enablement Sales

Nalika teknologi enablement sales kabukten bisa nambah penghasilan nganti 66%, 93% perusahaan durung ngetrapake platform enablement sales. Iki asring amarga mitos enablement sales sing larang, kompleks kanggo digunakake lan duwe tarif adopsi sing murah. Sadurunge entuk keuntungan saka platform enablement sales lan apa sing ditindakake, ayo luwih dhisik nyelehake babagan apa enablement sales lan kenapa penting. Apa Enablement Sales? Miturut Forrester Consulting,

Wooing Liyane Pembeli lan Nyuda Sampah Liwat Konten sing Cerdas

Khasiat pemasaran konten wis didokumentasikake kanthi apik, ngasilake 300% luwih akeh kanthi biaya 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, lapor DemandMetric. Ora nggumunake para pemasar canggih wis ngowahi dolar menyang konten, kanthi cara amba. Nanging alangane, yaiku potongan sing apik kanggo konten kasebut (65%, nyatane) angel ditemokake, ora dikepengini utawa ora disenengi para target target. Iku masalah gedhe. "Sampeyan bisa duwe konten sing paling apik ing saindenging jagad," bareng

Apa Pemasar Konten Siap Gangguan?

Ing panaliten anyar sing ditindakake dening Kapost saka Grup Aberdeen, riset nemokake sawetara pemasar sing rumangsa ngasilake lan nglacak kontene kanthi cekap. Lan kesenjangan sing bisa dieksploitasi muncul ing antarane pimpinan konten lan pengikut konten. Kapost nyebutake periode transisi sing dikarepake akeh, nanging perencanaan sing cerdas kurang sithik karo Kekacauan Konten. Dheweke ngrancang infographic ing ngisor iki kanggo nemtokake alangan utama (lan mupangat) kanggo nggawe strategi operasi konten sing disetel kanthi apik. Karo kabeh

BlitzMetrics: Dashboard Media Sosial Kanggo Merek Sampeyan

BlitzMetrics nawakake dashboard sosial sing ngawasi data ing kabeh saluran lan produk ing sak panggonan. Ora prelu nggoleki metrik ing kabeh platform sosial. Sistem iki nyedhiyakake laporan babagan penggemar lan pandherek utama sampeyan kanggo mbantu sampeyan nggawe kesadaran merek, keterlibatan lan pungkasane - konversi. Paling penting, BlitzMetrics mbantu para pemasar ngerti kapan lan konten apa sing paling efektif supaya sampeyan bisa nyetel olahpesen miturut

Tuku Prilaku Wis Owahi, Perusahaan Ora

Kadhangkala kita nindakake tumindak kanthi gampang amarga wis kaya ngono. Ora ana sing ngelingi kenapa persis, nanging kita tetep nindakake ... sanajan kita lara. Nalika ndeleng hirarki penjualan lan pemasaran khas perusahaan modern, strukture ora diganti wiwit ana wong sing dodol meksa trotoar lan nelpon dolar kanthi dolar. Ing pirang-pirang perusahaan sing wis dolan, akeh "penjualan" sing kedadeyan ing sisih tembok. Sales mung njupuk