Hubungan Antarane Personas, Plancongan, lan Corong Penjualan

Tim pemasaran inbound kinerja dhuwur nggunakake personas panuku, ngerti lelungan tuku, lan ngawasi corong penjualan. Aku ngewangi nyiapake piwulang latihan babagan kampanye pemasaran digital lan personas panuku karo perusahaan internasional saiki lan ana wong sing njaluk klarifikasi babagan telu, mula aku pikir kudu dibahas. Targeting Who: Pembeli Personas Aku bubar nulis babagan personas panuku lan sepira kritise tumrap upaya pemasaran digital sampeyan. Dheweke mbantu segmen lan target target sampeyan

Perpustakaan Konten: Apa Iku? Lan Napa Strategi Pemasaran Konten Sampeyan Gagal Tanpa

Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap perusahaan sing duwe pirang-pirang yuta artikel sing diterbitake ing situs kasebut. Masalahe yaiku sawetara artikel sing wis diwaca, sanajan kurang mesin ing mesin telusuran, lan kurang saka siji persen duwe penghasilan. Aku nantang sampeyan mriksa perpustakaan konten sampeyan dhewe. Aku yakin sampeyan bakal kaget amarga persen kaca sing sejatine disenengi lan sampeyan lakoni

Elokenz: Repost Konten Konten Kinerja Paling apik ing Media Sosial kanthi Cerdas

Pemasar pancen kreatif lan aku percaya kadang-kadang bisnis uga ngrugekake kinerja. Babagan sing terus dakelingake karo artikelku. Aku asring nyelehake alat lan strategi luwih jero… lan lali yen ana pengunjung sing durung nate lelungan karo aku. Kanggo perusahaan, iki minangka pengawasan sing gedhe. Nalika terus nggawe ide lan masang konten, dheweke lali yen ana sawetara wong sing malah ora adil

10 Alasan Situs Sampeyan Kalah Peringkat Organik… Lan Apa sing Bakal Dilakukan

Ana sawetara alasan situs web sampeyan bisa uga kelangan visibilitas telusuran organik. Migrasi menyang domain anyar - Nalika Google nawakake cara kanggo ngerti yen sampeyan wis pindhah menyang domain anyar liwat Search Console, isih ana masalah manawa saben backlink ing njaba ana URL sing apik kanggo domain anyar sampeyan lan ora ditemokake (404) kaca. Idin ngindeks - Aku wis ndeleng akeh kedadeyan wong

Pitakon Apa sing Perlu Ditjawab kanggo Ngevaluasi Strategi Pemasaran Inbound Perusahaan Sampeyan?

Aku lagi kerja saiki karo prospek sing ngerti yen butuh pitulung karo digital lan upaya pemasaran mlebu ... nanging dheweke ora ngerti kudu miwiti ing endi uga dalan sing dibutuhake kanggo nggayuh kabutuhane. Nalika aku nulis kanthi akeh babagan lelungan pemasaran sing lincah kanggo ngembangake kadewasan pemasaran sampeyan, aku ora yakin manawa aku nate nulis babagan elemen sing dibutuhake supaya bisa sukses. Nalika lagi nggarap klien iki, aku wis wawancara karo sales, marketing, lan